Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Pentru aluat:

    3 oua 3 linguri faina 1 banana 50 g nuca macinata 1 lingurita praf de copt 2 linguri zahar  Vanilie

Pentru umplutura de branza:

    400 g branza 1 ou 100g zahar 3 linguri lapte



Mod de preparare:
1) Amestecam cu ajutorul robotului de bucatarie branza, oul, zaharul si laptele pana la omogenizare. Compozitia cu branza se intinde intr- tava captusita cu hartie de copt.
2) Pregatim aluatul: se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga apoi nucile macinate si banana. Amestecam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam. Adaugam si albusurile batute spuma.
3) Intindem aluatul peste compozitia de branza. Nivelam.
4) Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 20 de minute. Cand este gata se rastorna pe un prosop umed si se ruleaza cu branza in interior
Pofta buna!


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)