Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru umplutura de branza:
Mod de preparare:
1) Amestecam cu ajutorul robotului de bucatarie branza, oul, zaharul si laptele pana la omogenizare. Compozitia cu branza se intinde intr- tava captusita cu hartie de copt.
2) Pregatim aluatul: se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga apoi nucile macinate si banana. Amestecam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam. Adaugam si albusurile batute spuma.
3) Intindem aluatul peste compozitia de branza. Nivelam.
4) Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 20 de minute. Cand este gata se rastorna pe un prosop umed si se ruleaza cu branza in interior
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)