Iata ce-am folosit:

    broccoli - cam 150 gr dovleac - tot vreo 150 gr o bucata pulpa de pui (superioara)- ~150 gr un ou 2 ardei grasi 2 rosii cas dulce de vaca - ~ 150 gr un praf de sare, un praf de piper marar uscat o lingura de ulei de samburi de struguri cascaval ras - ~50 gr

 

Mod de preparare:

Pulpa de pui, dovleacul si broccoli au mers la steamer; legumele au stat ~ 30 minute, iar puiul vreo un pic mai mult, vreo 40. cand s-au facut, am scos pielea de pe pulpa si am mixat carnea marunt.

Dovleacul, broccoli si casul le-am zdrobit cu furculita. Le-am amestecat cu ou si cu carnea maruntita; am pus un praf de sare, putin piper si marar uscat.

Am spalat ardeii si rosiile si le-am "scobit"; le-am umplut cu compozitia de mai sus; am presarat putin cascaval ras pe deasupra si am pus la cuptor intr-un vas cu apa si o lingura de ulei.

Am lasat la cuptor pana s-a inmuiat ardeiul.

A iesit super bun!

 

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu