Azi am facut un orez foarte viu colorat, in care am folosit: morcov, praz, un catel de usturoi, salam sasesc, porumb dulce congelat, ciuperci proaspete si cam atat.
De preparat e super simplu...am pus cateva maini de orez la fiert cu apa cu sare.
In timp ce orezul fierbeam am aruncat in wok la dogorit ingredientele cu o lingura de ulei si una de unt, in plus se poate pune si o gura de bere, daca este vreuna desfacuta prin zona :P Apoi am pus orezul fiert si clatit peste acestea, am condimentat cu sare(nu prea multa, poate chiar deloc) si piper si am amestecat ntr-una timp de 2-3 minute.
Apoi am pus pe o farfurie si l-am stropit cu nitel sos de soia sarat.
Sper sa va tenteze si pe voi, odata incercat n-o sa va mai saturati, asta daca va place orezul.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com