Dificultate:medie
Ingrediente:
- 200 g cascaval
- 2 linguri de lapte
- 1 ou
- 3 linguri de ulei
- 1 lingura faina
- pesmet
- piper
Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii groase cam de un deget. Oul se bate cu sare si faina. Se da fiecare felie de cascaval prin lapte, apoi se trece prin oul batut si se tavaleste in pesmet. Se prajeste la foc mic pana se rumeneste pe ambele parti.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie