O salata usor de preparata, foarte fresh

Dificultate:redusa

Ingrediente:

  • 4 mere acrisoare
  • 200 g frunze de spanac
  • 2 linguri de hrean ras
  • 2 legatura de ceapa verde
  • 30 g nuci
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare:

Se spala foarte bine spanacul, se rup cozile, se rup la dimensiunea dorita. Merele se spala si se taie feliute, se aseaza intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie. Se adauga spanacul, nucile si ceapa taiata rondele. Se prepara un sos din hrean, ulei si zeama de lamaie, dupa care se toarna in castron si se amesteca!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri