O reteta grozava de paste cu piept de curcan

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 250 g piept de curcan
  • 2 linguri piure de rosii
  • 1/2 l supa de carne
  • 2 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceapa
  • 4 crengute de foi de dafin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g parmezan ras

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Rosiile se spala si se toaca marunt. Usturoiul si cepa se curata si se toaca. Se caleste putin ceapa, usturoiul si foile de dafin. Carnea se taie bucatele si se rumeneste si ea. Se adauga rosiile, piureul si supa, si se mai tin pe foc timp de 5 minutele. Pastele se strecoara si se amesteca cu sosul si carnea. Se presara pe deasupra parmezan ras.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paste cu fainoase cu piept de curcan.