Ingrediente:

 

    10-12 bucati ciuperci Champignon mari 1 ardei rosu 50 gr boabe de porumb fierte 1 ceapa rosie de marime medie 3 catei de usturoi 50 gr branza de burduf 100 gr telemea desarata 1 ou 1-2 felii paine de o zi piper verde sau negru, chilli, rozmarin

Cum se face?


1. Curata ciupercile si taie piciorusele in bucatele mici; curata si toaca ardeiul rosu, toaca ceapa si usuroiul la fel de marunt;
2. Amesteca branza si legumele, inclusiv porumbul fiert si racit, adauga oul si condimentele si amesteca bine; umple cu varf palariile de ciuperci;
3. Faramiteaza painea si pune miezul de-asupra umpluturii; pudreaza cu rozmarin si chilli si da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana se patrund ciupercile.

Secret: pot fi servite calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt sau smantana slaba cu usturoi.

Pofta buna!

 

Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com