Stiu ca , eclerele sant unele din cele mai cautate prajituri. Deunazi, am gasit o reteta intr-o revista si m-am gandit sa o incerc si in acelasi timp sa o impartasesc si cu voi, dragii mei cititori!

Se toarna compozitia pe o foaie de copt, se intinde si se lasa la racit, apoi se zdrobeste cu sucitorul si se pune deasupra tortului.

Se lasa la frigider cel putin o ora. Ca o sugestie de design, fiecare ecler care este pus in picioare , poate fi tras in ciocolata, sau turnat o glazura peste ele, etc. Este prima data cand fac aceasta reteta, si fiind foarte curioasa cum iese la gust, nu m-am gandit si la alt design. Sper sa va placa , este delicios si nu greu de facut, cojile de ecler putand fi facute cu o zi inainte. Daca, nu intelegeti ceva, astept sa ma intrebati, si o sa va raspund imediat.

Pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete gustoase


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri