Dupa treaba de acum cateva saptamani, de aici, joi am facut iar o tarta, de aceasta data insa fara carne. Stiu ca sunt destule persoane care nu consuma carne (fara a fi vegetariene, per ansamblu), asa ca la acestea m-am gandit, in special, cand am realizat tarta de acum.

E interesant, apropo, sa faceti, atunci cand aveti timp, mici teste si experimente in propria bucatarie, folosind cantitati mici de alimente pe care sa le sacrificati cu acest scop: de a vedea cu propriile simturi cum se comporta in diferite conditii. Si sa gustati, gustati, gustati din ele. Avem multe de invatat asa.

Intregul proces de realizare al acestei tarte lejere este de 40 de minute, adica aproximativ 15 minute pregatirea + cele 25 de minute coacerea. O tarta excelenta de mancat in doi :) . Daca aveti copii, trebuie sa dublati portia. Pofta buna!

Pe www.foodblog.ro puteti gasi alte retete apetisante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri