Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2 rosii (suc de rosii)
- untura de porc sau ulei
- 1/2 capatana usturoi
- sare, piper, patrunjel verde tocat
Mod de preparare :
Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Se poate
prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci congelate. Ceapa se pune la rumenit in ulei. Se adauga ciupercile taiate si sare si se lasa sa fiarba tocanita de ciuperci la foc mic, partial acoperita, sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile curatate de coaja. Se mai lasa 10 minute, se adauga sare si piper, usturoiul taiat marunt si patrunjel tocat.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie