O reteta delicioasa de piept de pui cu legume la cuptor

A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris. Motivele "absentei" ar fi multe, mari si mici ... dar n-are sens sa le analizez. Problema e ca am folderul cu poze plin ochi, pentru ca am lipsit doar de pe site, nu si din bucatarie. Asa ca o sa ma straduiesc sa cotrobai prin minte si sa redau cat mai exact retetele pe care le-am mai facut intre timp. De exemplu, cred ca acest piept de pui cu legume l-am facut in octombrie.

Dar, hai, ca nu-i greu, is fata desteapta! :))

Din cate imi amintesc, Toni nu s-a uitat la pui, asa ca reteta o trec la "Ce mancam noi". Ar fi putut manca foarte bine, ingredientele si modul de preparare sunt mai mult decat ok, dar don'soara a zis NU!

Au fost 3 piepti de pui, maricei, pe care i-am dat cu putina sare si putin piper. I-am pus in tava si am adaugat peste ei 2 morcovi mari taiati rondele, 2 cepe albe maricele taiate, marar, boabe de piper, boabe de mustar, chimen, un pahar de vin alb, putin ulei de masline si un pahar de apa. Am acoperit vasul cu folie de staniol si am bagat totul la cuptor pentru 1 ora si 45 de minute; am dat la o parte folia si am mai lasat inca vreo 10-15 minute sa se rumeneasca un pic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Puiul a iesit delicios, foarte fraged. Din legume nu prea am mancat, erau oricum putine si sincer, le-am pus mai mult ca sa dea un gust si mai bun puiului.

Asta-i tot! Pofta buna!

Alte retete interesante puteti descoperi pe blogul Oanei Savu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri