Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
5 oua fierte
450 de grame spanac(proaspat sau congelat)
5 oua
200g crema de branza cu verdeata
5 ardei copti
sare
Mod de preparare:
Spanacul se spala, se pune la scurs si se marunteste la blender. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute, spanacul maruntit si sare. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate, se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi ardeiul copt si curatat de coaja si seminte. Se aseaza cele 5 oua fierte. Se ruleaza. Se mai introduce pentru 5 minute in cuptor. Se taie felii.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)