Ingrediente:

Blat:

    5 oua            15 linguri zahar 15 linguri faiana 1 praf copt 15 linguri ulei coaja de lamaie rasa

Glazura:

    200 grame unt 200 grame zahar 1 cana lapte fierbinte cacao 3 linguri mari

Mod de preparare:

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga uleiul si apoi praful de copt stins cu putin otet, faina si coaja de lamaie rasa. Albusul se bate spuma si se amesteca cu 2 linguri zahar.
Compozitia se da la copt aproximativ 40 minute la 180 grade celsius.
Dupa ce s-a racit blatul se taie in cubulete.

Pentru glazura se topeste untul impreuna cu zaharul si se adauga laptele si cele 3 linguri de cacao.

Cuburile se scufunda prin glazura realizata si se dau prin nuca de cocos rasa.


Pofta buna.

 

Citeste si alte retete interesante pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com