Poate fi un pranz pentru la birou, nici nu e nevoie sa o incalziti, sau un aperitiv la o petrecere, mai ales ca arata tare bine asa plina de culoare.
Pentru 2 portii avem nevoie de:
Mod de preparare:
Fierbem pastele conform instructiunilor, intr-o cantitate mare de apa cu niste sare si cateva picaturi de ulei de masline, ca sa nu se lipeasca. Intre timp facem sosul, adica usturoiul si ceapa tocate marunt le calim cateva minute in 2 linguri de ulei, dupa care adaugam pasta de ardei si jumatate de pahar de apa si lasam sa fiarba vreo 15 minute, completand cu apa daca mai e nevoie.
Va vine sau nu sa credeti, asta a fost tot, iar daca folositi oala in care au fiert pastele ca sa amestecati salata, rezulta doar 2 vase murdare :D Sa nu uitam de calorii pentru ca avem cam 160 la 100 de grame.
Alte retete interesante puteti regasi pe blogul furnicuti.blogspot.com