Ingrediente:

    ­ 600 g carne de vita 1.5 kg dovlecei proaspeti ­ ulei ­ 100 ml 250 g rosii proaspete ­ 1 legatura patrunjel verde ­ 1 legatura marar verde ­ 350 ml apa sare si piper dupã gust 1/2 cub MAGGI de vita.

Mod de preparare:

Carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde si mararul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si, adaugand treptat restul de 300 ml apa, se fierb timp de 50 minute. Dovleceii se inabusa separat in 50 ml ulei cu 50 ml apa; se adauga carnea cu sos, rosii, jumatatea de cub MAGGI, piper, sare si se continua fierberea cca 20 minute. Se presara marar verde.
Se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra