Tarta cu spanac si branza de vaci.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • 2 bucati foietaj
  • 2 oua
  • 1/2 kg spanac
  • 250 g branza de vaci bine maruntita
  • 60 g sunculita afumata
  • 50 g parmezan ras
  • sare
  • piper alb.

Mod de preparare:
1. Fierbi spanacul in apa cu sare, il lasi la scurs si apoi il tai marunt. Il amesteci cu restul ingredientelor (opresti putin parmezan) pe care le pui unul dupa altul.
2. Intr-o tava pui hartie de copt, asezi prima foaie, pui compozitia de spanac si nivelezi. Acoperi cu cea de-a doua foaie si dai la cuptor pentru 30 minute.
3. Dupa ce s-a copt presari cu parmezan ras.


O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri