Timp de preparare:  - min

Dificultate: redusa

    500 g piscoturi 150 ml apa 200 g zahar 2 linguri de rom (pentru blat) 200 g unt 200 g zahar pudra 100 g ciocolata 300 g frisca (pentru crema) kiwi pentru ornat



Mod de preparare:
Preparare:
Se insiropeaza piscoturile cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza un strat pe un platou mare. Crema se prepara astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data prin razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste
primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi, care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kiwi.Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore .


O reteta propusa de: IRINA VASCENCO (yryna91)