Timp de preparare: - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piscoturi
- 150 ml apa
- 200 g zahar
- 2 linguri de rom (pentru blat)
- 200 g unt
- 200 g zahar pudra
- 100 g ciocolata
- 300 g frisca (pentru crema)
- kiwi pentru ornat
Mod de preparare:
Preparare:
Se insiropeaza piscoturile cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza un strat pe un platou mare. Crema se prepara astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data prin razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste
primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi, care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kiwi.Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore .
O reteta propusa de: IRINA VASCENCO (yryna91)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse