ghid pentru o viaţă împlinită

Capsuni: 5 retete delicioase

slide-ul 5 / 5
Capsuni: 5 retete delicioase: Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Ingrediente:

-4 albusuri
-4 linguri de zahar
-400-500 g capsuni

Mod de preparare:

4 albusuri se bat spuma cu 4 linguri de zahar, apoi intr-un vas separat se mixeaza 4-500 g de capsuni pana se fac piure, sau se taie bucatele mici cu un cutit.

Bezeaua se amesteca usor cu fructele, care este bine sa fie coapte si dulci.

Compozitia obtinuta se pune in forme sau cani si se da la congelator cateva ore.

Se serveste ca o inghetata cu toping de frisca si sos de fructe. Se poate folosi orice piure de fructe usor zemoase si aromate.

O reteta propusa de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com

Voteaza reteta:

Scor: 5 din 1 vot
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Capsuni: 5 retete delicioase.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare


 
Setari Cookie-uri