Morcovii intregi sau jumatati (taiati in lung) se trag in unt, la foc potrivit. In timpul prajirii, se macina peste morcovi, sare grunjoasa si piper boabe.
Se prepara o salata de castraveti cu usturoi si marar verde (tocat marunt). Dresingul se face prin amestecare cu telul, din ulei de masline, sare grunjoasa si otet de mere si miere.
Ar fi, totusi, un secret ! In dresing (daca nu ai otet de mere si miere) se foloseste zeama de lamaie, dar se pune un varf de lingurita de miere, care taie iuteala usturoiului.
Friptura de berbecut se serveste, intotdeauna, fierbinte.
Marele secret al bucatarului ! Orice preparat din carne de oaie, se serveste in blide de ceramica sau de portelan, bine incalzite (numai, cu greu, sa poti tine mana pe farfurie), pentru a pastra cat mai mult timp carnea calda, fara ca grasimea sa devina evidenta si dizgratioasa din punct de vedere culinar si gurmanderesc.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie