Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    1 kg carne de pui tocata 1 ceapa 2 felii de paine Condiment pentru carne 1 capatana usturoi 2,3 cartofi mari 2,3 rosii mari Sare 1 ardei 2 linguri pasta de tomate Apa Ulei



Mod de preparare:


Cartofii se curata, se taie felii si se prajesc in uleiul in care am prajit parjolutele. Rosiile si ardeiul le taiem felii. Intr-o tava unsa cu ulei asezam parjolutele si legumele astfel: 1 felie de cartof, 1 felie de rosie, 1 parjoluta. Alternam legumele si parjolutele pana le terminam apoi deasupra punem ardeii taiati. Le lasam 15 minute la 180 de grade. Pasta de tomate o amestecam cu apa si sare. Punem acest sos peste frigarui si le mai lasam la cuptor 10-15 minute.
Pofta buna!



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)