Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Ingrediente pentru 4 portii

    400 gr paste tagliatelle

Sos alb:

    100 gr branza gorgonzola 50 gr unt

Sos rosu:

    200 gr rosii 3 catei de usturoi 30 ml ulei de masline 15 gr sare 2 gr piper



Pasul 1: Intr-o tigaie se pune la topit untul, apoi se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pasul 2: Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa circa 7-8 minute.
Pasul 3: Rosiile se spala, se curata si se taie in cubulete, la fel si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline, iar la final se condimenteaza cu sare si piper.
Pasul 4: Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu sosul alb de branza, se aseaza pe o farfurie, iar pe deasupra se toarna sosul de rosii. Se servesc fierbinti.



O reteta propusa de: Alexandra Costea (Jullya_dulcik)