Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: ridicata

Ingrediente:

    4 oua 100 g zahar 100 g faina 1 lingurita praf de copt 35 g nuci prajite macinate. 20 gr de gelatina 3 fructe de mango coapte 150 ml suc de portocale 350 g mascarpone 250 ml frisca 150 ml iaurt.



Mod de preparare:


Inmuiati gelatina. Curatati fructele de mango, indepartati-le samburii si taiati fructele bucati. Spalati portocala cu apa fierbinte, radeti-i coaja(un sfert) si pasati-o laolalta cu bucatile de mango(la blender). Gelatina dizolvati-o in sucul de portocale, usor incalzit. Adaugati-o, impreuna cu zaharul si crema de branza, iaurtul in piureul de fructe. Incorporati frisca batuta si lasati crema rezultata la rece pana incepe sa se inchege. Taiati blatul orizontal, in jumatate. Inchideti partea de jos intr-un inel de tort. Intindeti jumatate din crema, adaugati al doilea blat, apoi restul de crema si lasati tortul cca. 3 ore la rece.


O reteta propusa de: ana coseru (ana_stef)