Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

    12 aripioare (aprox 800 gr) 1 ou 250 ml lapte 1 cana faina 3 lingurite chili pudra (eu nu am gasit chili pudra si am pus un condiment pentru pui foarte bun ...contine destul de multe condimente inclusiv chili si usturoi ...se numeste KAMIS, este in jur de 5 lei, nu este foarte picant, asa ca am mai adaugat si o lingurita cu varf de piper), aroma este superrrrr 1/2 lingurita +1 varf lingurita usturoi granulat 1 lingurita vegeta 1 1/2 lingurita sare



Mod de preparare:

Intr-un bol bateti oul, apoi adaugati laptele si omogenizati bine.
In alt bol/cutie cu capac amestecati faina cu chili , 1/2 lingurita sare si 1 varf lingurita usturoi granulat. Amestecati bine.

Treceti fiecare aripioara prin amestecul de faina, apoi prin cel de lapte si iar prin amestecul de faina.
Am incins bine de tot uleiul intr-un tuci si am scufundat aripioarele in baia de ulei pentru 3 minute.
Lasati aripioarele la racit macar 10 minute. Se servesc caldute sau reci.



O reteta propusa de: Andreea Mihaela Gheorghe (andreeac85)