Un tort foarte usor si racoros!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • un pachet piscoturi sampanie
  • 250g smantana
  • 500g iaurt
  • 5linguri zahar
  • 9foi gelatina
  • fructe exotice(ananas, portocale, mandarine, kiwi) sau dupa preferinte ( piersici, caise, pere, struguri), se pot folosi si fructele din compoturi
  • frisca pentru ornat


Mod de preparare:

Citeste si:
Sfanta Irina, cea plina de pace si mangaiere - 5 Mai. Despre viata...
Sfanta Irina, cea plina de...
Se taie fructele cubulete si se lasa la scurs, se pune gelatina la inmuiat intr-un pic de apa, dupa ochi, atat cat sa aiba lichid sa se si dizolve, se amesteca smantana cu zaharul pana se dizolva acesta din urma si se adauga si iaurtul iar mai apoi se amesteca foarte bine si gelatina pentru a cuprinde tot aluatul, la urma se pun fructele scurse( sa aveti grija sa nu fie nici prea multe sa nu se lase la fundul recipientului in care veti pune compozitia). La sfarsit luati o forma de cozonac sau o oala mai adanca, o "tapetati" cu piscoturi atat pe margini cat si pe fund si turnati compozitia, dupa car


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri