Un aperitiv festiv, pe care il puteti prepara la orice sarbatoare.
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
4 oua
| 1/2 pahar lapte
| 100 g ceapa verde
| 1 legatura marar
| 1 legatura patrunjel
| Branza bine scursa 200 g
| Morcovi 200 g
| Smantana 200 g
| Sunca 200 g
| Sare
| Piper
Se mixeaza ouale,se adauga sare,piper,laptele si se amesteca foarte bine.Adaugam 100 g branza,ceapa taiata marunt,mararul si patrunjelul si amestecam foarte bine.Se coc in cuptorul preincalzit,pe hartie de copt,15 minute,la 180 grade.Cand este gata se lasa la racit,apoi se intinde amestecul format din 1/2 cantitatea de smantana si morcovul dat pe razatoarea mica.Se intinde apoi pe toata suprafata ruladei feliile de sunca,apoi peste sunca se pune smantana amestecata cu 100 g branza.Se ruleaza si se lasa in firgider cateva ore.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
|