Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    4 oua 1/2 pahar lapte 100 g ceapa verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel Branza bine scursa 200 g Morcovi 200 g Smantana 200 g Sunca 200 g Sare Piper



Se mixeaza ouale,se adauga sare,piper,laptele si se amesteca foarte bine.Adaugam 100 g branza,ceapa taiata marunt,mararul si patrunjelul si amestecam foarte bine.Se coc in cuptorul preincalzit,pe hartie de copt,15 minute,la 180 grade.Cand este gata se lasa la racit,apoi se intinde amestecul format din 1/2 cantitatea de smantana si morcovul dat pe razatoarea mica.Se intinde apoi pe toata suprafata ruladei feliile de sunca,apoi peste sunca se pune smantana amestecata cu 100 g branza.Se ruleaza si se lasa in firgider cateva ore.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)