Un aperitiv festiv, pe care il puteti prepara la orice sarbatoare.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 100 g ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • Branza bine scursa 200 g
  • Morcovi 200 g
  • Smantana 200 g
  • Sunca 200 g
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:
Se mixeaza ouale,se adauga sare,piper,laptele si se amesteca foarte bine.Adaugam 100 g branza,ceapa taiata marunt,mararul si patrunjelul si amestecam foarte bine.Se coc in cuptorul preincalzit,pe hartie de copt,15 minute,la 180 grade.Cand este gata se lasa la racit,apoi se intinde amestecul format din 1/2 cantitatea de smantana si morcovul dat pe razatoarea mica.Se intinde apoi pe toata suprafata ruladei feliile de sunca,apoi peste sunca se pune smantana amestecata cu 100 g branza.Se ruleaza si se lasa in firgider cateva ore.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu morcov.