Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    200 g biscuiti fragezi 125 g unt 250 g crema de ciocolata Finetti esenta vanilie sau rom 400 g iaurt gras 150 g zahar pudra vanilat un plic de gelatina 800 g capsuni



Mod de preparare:
Biscuitii se maruntesc fin prin masina de tocat sau robot, apoi se amesteca bine cu untul topit amestecat cu ciocolata si esenta. Se pune o folie de celofan intr-o forma mai inalta si turnam amestecul de biscuiti, presand usor, pana tasam toata suprafata, apoi punem deasupra capsuni intregi.
Se mixeaza iaurtul cu zaharul pudra vanilat apoi turnam in fir subtire, gelatina pe care am dizolvat-o in apa rece apoi am topit-o la bain -marie. Acest amestec se toarna peste capsunile din forma, se lasa cam 10 minute la frigider apoi se decoreaza cu feliute subtiri de capsuni, infipte usor in crema. Se da la rece aproxim. 2-3 ore. Un deliciu!!!!



O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)