Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 55 g unt
- 2 oua
- 100 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 55 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 285 ml lapte
- Coaja de la lamaie
- Sucul de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron amestecam untul(la temperatura camerei) cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adaugam galbenusurile si omogenizam. Punem si faina amestecata cu praful de copt. Dupa omogenizare adaugam laptele si sucul de lamaie. Amestecam bine. Mixam albusurile spuma si le adaugam in compozitie. Captusim o tava cu hartie de copt si turnam aluatul. Tava cu aluat o asezam intr-o tava mai mare in care am pus apa. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade,30 de minute. Dupa coacere se lasa sa se raceasca bine.O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie