Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blat:

    6 oua 250 gr zahar 300 gr faina 10 linguri apa 1 praf de copt

Crema:

    6 oua, 12 linguri de zahar, 1 pachet de unt, esenta de rom sau vanilie

Pentru ornat:

    fructe din compot(piersici) si

Crema de lamaie:

    4 oua 300 grame zahar sucul a 3 lamai coaja rasa a 2 lamai 100 grame unt frisca



Mod de preparare:

Crema de lamaie:
Se bat ouale intregi cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, se adauga sucul de lamaie, se adauga untul.

Totul se amesteca pe foc mic pana capata consistenta, cu o spatula de lemn si intr-o cratita de inox
se lasa la racit si se adauga frisca dupa gust.


O reteta propusa de: Liliana Cirpici (lee_lee)