Timp de preparare: 30-45 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

    6 oua 500 ml lapte 2 plicuri de praf de copt 1 plic de zahar vanilat 1 esenta de rom/ vanilie Coja de lamaie 2 felii de lamaie 500 de grame de capsune proaspete ( sau orice alte fructe doriti) 200-300 de grame de zahar 300 de grame de faina alba 1 plic de frisca Sare Ulei/ unt pentru copt



Mod de preparare:

Se coc pe rand in tigaia incinsa unsa cu ulei sau unt.
Intr-o cratita se pun la fiert capsunile cu zaharul si feliile de lamaie , in jur de 10 minute.Se opresc cateva pentru ornat.
Praful de frisca se bate cu 200 ml de lapte rece.
Pe o farfurie intinsa se pune cate o clatita, se adauga capsunile fierte, pana se formeaza tortul.Deasupra se orneaza cu frisca si capsuni proaspete.
Se serveste rece, cu o limonada cu gheata preparata in casa.
Pofta buna!



O reteta propusa de: simona alexandra (garbo020362)