Dificultate: redusa
Ingrediente
Pentru 6 bucati de bezea:
Pentru crema:
Pentru ornat:
Mod de preparare:
Pentru acest desert puteti sa cumparati bezele din comert, dupa dorinta.
Crema:
Mixati galbenusurile cu zahar pana devin cremoase si se albesc.
Inglobati, ciocolata topita impreuna cu untul pe bain-marie, bine racorita, apoi frisca batuta.
Infigeti in mijlocul fiecarei semisfere cate o bezea, acoperiti-o cu crema, nivelati si petreceti marginile foliei peste forma.
Dati la congelator cel putin 6 ore sau mai bine de seara pana dimineata.
Scoateti-le din congelator si din forme cu 15-20 min inainte de a fi servite si treceti-le, pe unele prin nuca de cocos, pe altele prin fistic, iar pe restul prin alune macinate.
Serviti-le puse in suporturi pentru muffins sau direct pe farfurie.
O reteta propusa de: (delly001450)