Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 125g faina
- 125g zahar
- 1 varf de cutit de sare
- 1 plic cu zahar vanilat.
Pentru crema:
- 1 pachet de unt
- 250g zahar
- 30g cacao
- 1 ou.
Mod de preparare:
Bate albusurile spuma tare, apoi, separat, amesteca zaharul cu galbenusurile pana la omogenizare. Adauga galbenusurile cu zaharul peste albusuri, faina si zaharul vanilat. Pune compozitia intr-o tava si bag-o in cuptor la foc potrivit. Intre timp pregateste crema: mai intai amesteca zaharul cu untul pana se topeste zaharul ,apoi adauga galbenusul de ou si cacaua. Dupa ce ai format rulada taie o felie si fixeaz-o ca pe un "ciot" de buturuga cu putina crema. Pastreaza si pentru exterior crema si cu o furculita fa striuri care sa le imite pe cele de pe scoarta copacului si decoreaza cu o crenguta de pom autentica.O reteta propusa de: liliana raita (uratika)
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT