Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii. 

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Pentru aluat:

    3 oua 200 gr zahar 2 plicuri zahar vanilinat 1 pahar lapte 1 pahar ulei 30 gr faina 1 praf de copt

Pentru umplutura:

    15 mere mari 150 gr zahar 2 plicuri zahar vanilinat 1 lingura scortisoara



Mod de preparare:


Umplutura:


Aluat:

Se amesteca 3 galbenusuri cu 200 gr zahar si vanilie. Se adauga laptele si uleiul, faina in care a fost pus si praful de copt, obtinandu-se astfel un aluat mai subtire.


Intr-o tava tapetata cu faina se pune doar jumatate din compozitie, se da la cuptor pana se face o crusta, se scoate, se adauga merele si se toarna restul de compozitie, dupa care se da din nou la cuptor pentru 20 minute.

Pofta buna!


O reteta propusa de: florentina balan (florielena2003)