Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii. 

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    2 oua mari 80 de g unt topit 150 g zahar tos 1 pachet praf de copt 160g iaurt 250 g faina 1 varf cutit sare 1 lingurita cacao zahar tos si ciocolata rasa pentru ornat



Mod de preparare:


Aluatul rezultat se imparte in doua cantitati egale,intr-una se pune o lingurita de cacao si se amesteca foarte bine.

Se pregateste forma de briose.

Cu ajutorul unei lingurite se umple jumatate de forma cu aluat alb si jumatate cu aluat cu cacao.

Se coc 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preincalzit.

Se scot pe o farfurie,si cat sunt calde se pudreaza cu zahar si se aseaza ciocolata rasa pe fiecare briosa.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)