Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii. 

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    1 cana apa, un varf de cutit sare, 1 lingurita amoniac stins in otet sau lamaie, 4 linguri dulceata de capsuni sau de trandafur, 1/2 cana ulei, 2 cani faina, 2 linguri cacao, 1 cana de zahar, mirodenii.... dupa gust

Ingrediente glazura:

    3 linguri apa, 4 linguri zahar, 3 linguri cacaco, 1 lingura margarina.



Mod de preparare:


Pentru glazura se pun toate ingredientele la fiert intr-o craticioara si se amesteca mereu pana se face ca o smantana groasa.


Se toarna glazura calduta peste prajitura racita. Deasupra poti presara nuca de cocos, nuci sau alune macinate etc.


Pofta buna!


O reteta propusa de: Popescu Cristina (cristina_popesku)