Un mod rapid si gustos de pregatire a ardeilor.

Un mod rapid si gustos de pregatire a ardeilor.

Pentru pregatirea ardeilor umpluti avem nevoie de ingredientele urmatoare:

- 750 g carne

- 2-3 linguri de orez

- 2 cepe mici

- 1 ou

- sare

- 30 g margarina

- suc de rosii

- ardei

- 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Carnea trebuie sa fie tocata sau daca nu este se taie in bucatele si se da prin masina de tocat.

Orezul se spala si se pe foc intr-o oala mai mica pentru a se umfla.
Ceapa se caleste foarte putin in unt sau margarina si se adauga peste carne.

Se pune apoi orezul, patrunjelul, oul sare si piper dupa gust, putina apa si se amesteca bine.

Ardei se pun intr-o cratita dupa ce in prealabil sunt curatati de cotor si seminte si se umplu cu preparatul din carne.

Peste ardei se pune apa, sucul de rosii si uleiul si se pun la cuptor sa fiarba.

Pofta buna!

Sursa: Delly.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ardei umpluti.