2 / 7

Salata de post

Ingrediente:

 

150g salata verde
100g rosii
30g ceapa rosie
30g porumb boabe
30g ardei rosu
2-3 lg maioneza de post
decor frunze de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare salata de post:

 

Salata verde, spalata si scursa se taie fasii si se asaza pe o farfurie. Rosia se taie in doua si apoi feliute subtiri care se asaza in forma de evantai formanad un oval. Ceapa rosie se taie si ea feliute si cu ea decoram in exterior ovalul format de rosie. In centru punem maioneza, pestea ea ardeiul gras taiat cubulete mici, porumbul boabe in mijloc decoram cu frunze de patrunjel.Adaugam sare si piper la servire dupa gust.Pofta mare!


O reteta propusa de: alina iuliana cristina (alinaiuliana76)

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri