3 / 6

Sarmalute in foi de varza cu afumatura

Dificultate: ridicata

Mod de preparare:

Se ia o varza mare murata si se aleg foi potrivite. Se dau deoparte si se pregateste compozitia.

Se folosesc pentru compozitie urmatoarele :
1 kg de carne tocata amestec ( porc + vita ), 3 cepe potrivite, 150 g de orez, 3 linguri bulion, 1 legatura marar, o legatura patrunjel, sare, piper.

Afumatura de taie in bucati maricele. Se amesteca compozitia si se invelesc sarmalele. Pe fundul oalei se pune varza tocata la cutit ramasa de la foile pe care le-am ales, 2 linguri de bulion si incepem sa punem un strat de sarmale un strat de afumatura, tot asa pana la umplerea oalei, iar deasupra iarasi varza tocata. Deasupra se pune apa cat se acopere sarmalele. Se tin la foc 2 ore la foc potrivit. Pofta buna!

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri