Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600 g rosii proaspete
- 120 g rosii mici
- 2 portocale
- 60 g Lollo Biondo
- 60 g Lollo Rosso
- 60 g Radicchio
- 60 g rucola
- 20 g seminte de pin / nuci / fistic
Pentru sos:
- 1 lamaie proaspata (zeama)
- 1 portocala proaspata (zeama)
- 80 ml ulei de masline
- 5 g menta proaspata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregatiti sosul cu toate ingredientele. Taiati rosile in rondele mici, 5 felii per portie si taiati rosiile mici in jumatate, adaugati sosul si sarea. Spalati verdeturile si taiati-le in bucatele mici, adaugati sosul. Pe farfurie aranjati feliile de rosii si acoperiti cu salata de verdeturi. Adaugati bucatile de portocala in ploaie, acoperiti cu salata de verdeturi si stropiti cu seminţt de pin deasupra. Se serveste rece.