1 / 4

Salata de rosii cu portocala si menta, salata verde

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 600 g rosii proaspete
  • 120 g rosii mici
  • 2 portocale
  • 60 g Lollo Biondo
  • 60 g Lollo Rosso
  • 60 g Radicchio
  • 60 g rucola
  • 20 g seminte de pin / nuci / fistic

Pentru sos:

  • 1 lamaie proaspata (zeama)
  • 1 portocala proaspata (zeama)
  • 80 ml ulei de masline
  • 5 g menta proaspata
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pregatiti sosul cu toate ingredientele. Taiati rosile in rondele mici, 5 felii per portie si taiati rosiile mici in jumatate, adaugati sosul si sarea. Spalati verdeturile si taiati-le in bucatele mici, adaugati sosul. Pe farfurie aranjati feliile de rosii si acoperiti cu salata de verdeturi. Adaugati bucatile de portocala in ploaie, acoperiti cu salata de verdeturi si stropiti cu seminţt de pin deasupra. Se serveste rece.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri