Retete SETS

Piersici si pere prajite en papillote cu scortisoara

Piersici si pere prajite en papillote cu scortisoara

3 / 3

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 piersici
  • 2 pere
  • 4 g baton de scortisoara
  • 60 ml ulei de masline
  • 75 g zahar brun
  • cimbru

Mod de preparare:

Taiati piersicile in jumatate. Curatati perele si taiati-le in jumatate. Se pun intr-o punga de hartie, se infasoara si se coace la cuptorul incins la 200 C timp de 20 de minute.
Se servesc calde cu inghetata.

Salata de rosii cu portocala si menta, salata verde

Salata de rosii cu portocala si menta, salata verde

1 / 3

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 600 g rosii proaspete
  • 120 g rosii mici
  • 2 portocale
  • 60 g Lollo Biondo
  • 60 g Lollo Rosso
  • 60 g Radicchio
  • 60 g rucola
  • 20 g seminte de pin / nuci / fistic

Pentru sos:

  • 1 lamaie proaspata (zeama)
  • 1 portocala proaspata (zeama)
  • 80 ml ulei de masline
  • 5 g menta proaspata
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pregatiti sosul cu toate ingredientele. Taiati rosile in rondele mici, 5 felii per portie si taiati rosiile mici in jumatate, adaugati sosul si sarea. Spalati verdeturile si taiati-le in bucatele mici, adaugati sosul. Pe farfurie aranjati feliile de rosii si acoperiti cu salata de verdeturi. Adaugati bucatile de portocala in ploaie, acoperiti cu salata de verdeturi si stropiti cu seminţt de pin deasupra. Se serveste rece.

Somon prajit in tigaie cu grau integral Tabbouleh

Somon prajit in tigaie cu grau integral Tabbouleh

2 / 3

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 800 g somon  file
  • 75 ml ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g grau bulgar
  • 50 g ceapa
  • 100 g rosii

Mod de preparare:
Taiati somonul in bucatele, lasati deoparte. Amestecati toate ingredientele pentru marinare si lasati deoparte.
Tabbouleh:
Spalati graul bulgur si fierbeti in apa cu sare pana devine moale, lasati deoparte. Taiati ceapa, rosiile, patrunjelul. Amestecati cu tabbouleh cald. Adaugati zeama de lamaie si condimentati cu sare si piper. Prajiti somonul intr-o tigaie pana este facut, daca somonul este proaspat poate fi servit prajit mediu. Serviti cu Tabbouleh.

Piersici si pere prajite en papillote cu scortisoara
Salata de rosii cu portocala si menta, salata verde
Somon prajit in tigaie cu grau integral Tabbouleh

Rezumat

Trei retete sanatoase recomandate de SETS!

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri