2 / 4

Somon prajit in tigaie cu grau integral Tabbouleh

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 800 g somon  file
  • 75 ml ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g grau bulgar
  • 50 g ceapa
  • 100 g rosii

Mod de preparare:
Taiati somonul in bucatele, lasati deoparte. Amestecati toate ingredientele pentru marinare si lasati deoparte.
Tabbouleh:
Spalati graul bulgur si fierbeti in apa cu sare pana devine moale, lasati deoparte. Taiati ceapa, rosiile, patrunjelul. Amestecati cu tabbouleh cald. Adaugati zeama de lamaie si condimentati cu sare si piper. Prajiti somonul intr-o tigaie pana este facut, daca somonul este proaspat poate fi servit prajit mediu. Serviti cu Tabbouleh.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri