Timp de preparare: 120 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    1 punga mazare congelata 250 g, 1 punga fasole verde 250g, 2-3 cartofi mijlocii taiati rondele, 2-3 rosii din conserva sau prospete,taiate de asemenea rondele sau felii, 2 ardei grasi de preferat culori diferite, taiati fideluta optional 100g spanac congelat sau proaspat.



Mod de preparare:

Se aseaza in vasul termorezistent in straturi, incepand cu cartofii, iar restul legumelor se distribuie alternativ. Se adauga vegeta sau sare dupa preferinta, piper si plante aromatice: cimbru, oregano, busuioc, maghiran. Se adauga un strop de ulei, se acopera cu capacul si se da la cuptor la foc potrivit. Spre final, luati capacul vasului, adaugati patrunjel si/sau marar proaspat si mai lasati la cuptor fara capac circa 10 minute. Se poate adauga smantana in momentul servirii! Pofta buna!



O reteta propusa de: ghita simona (simona_for_you_2006)