Simplu de pregatit dar rezultatul este foarte delicios!
Ingrediente:
- 200 gr ciocolata
- 100 gr unt
- 3 galbenusuri de oaua
- 100 ml de smantana lichida (pentru gatit)
- 50 ml de brandy
- 50 gr zahar pudra
- 100 gr cacao
Mod de preparare
Topiti ciocolata in baie de abur. Cand este gata se adauga untul, apoi smantana lichida si apoi coniacul si zaharul. Amestecam totul pana cand consistenta devina foarte fina. Apoi il luam de pe foc. Dupa 10 minute, amestecul este gata pentru modelat. Portionati cu ajutorul unei linguri si modelati sub forma sferica (cam cat o nuca micuta). Presarati cacao si lasati la racit cateva ore.Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor