Simplu de pregatit dar rezultatul este foarte delicios!

Simplu de pregatit dar rezultatul este foarte delicios!

Ingrediente:

  • 200 gr ciocolata
  • 100 gr unt
  • 3 galbenusuri de oaua
  • 100 ml de smantana lichida (pentru gatit)
  • 50 ml de brandy
  • 50 gr zahar pudra
  • 100 gr cacao

Mod de preparare

Topiti ciocolata in baie de abur. Cand este gata se adauga untul, apoi smantana lichida si apoi coniacul si zaharul. Amestecam totul pana cand consistenta devina foarte fina. Apoi il luam de pe foc. Dupa 10 minute, amestecul este gata pentru modelat. Portionati cu ajutorul unei linguri si modelati sub forma sferica (cam cat o nuca micuta). Presarati cacao si lasati la racit cateva ore.

Pofta buna!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri