Aroma delicioasa a fructelor uscate se potriveste perfect cu savoarea puiului.
Timp de preparare: 100 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 1/2 kg pui
- 100 gr piersici uscate
- 50 gr de prune uscate
- 50 gr migdale prajite
- 50 gr fistic (decojit)
- jumatate de baton de scortisoara
- o para
- 50gr brandy/ cognac
- sare
Mod de preparare:
Intr-o tava se pun piersicile, prunele, fisticul, migdalele, para tocata. Deasupra se pune puiul sarat. Turnam si brandy-ul si dam la cuptor la foc mediu timp de 90 de minute.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie