12:04, 30 Aprilie 2010 publicat în Retete culinare

Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!

Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
De ce este bine să privim cerul nopții mai des: Lecții despre viață...
De ce este bine să privim...
  • 700g coacaze,
  • 30-50g zahar,
  • 4 albusuri,
  • 15g zahar pudra,
  • un pachet zahar vanilat


Mod de preparare:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad.Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Se dau


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri