Ingrediente pentru 4 portii:

    boabe de struguri (de la jumatate de strugure) un kilogram de pulpe dezosate de pui 150 gr unt ulei de masline vin o legatura de ceapa  o legatura de usturoi verde legume in functie de preferinte sare piper curry cimbru oregano

 

Se prajesc boabele de struguri cu ceapa si usturoi verde taiat mare (cat degetul mare de mare). Ca sa parem savanti, se fac al dente, adica putin nefacute si inainte sa se crape boabele de struguri. Prajirea se face la foc iute. Puteti pune de la inceput sare si piper.


Inainte de a scoate strugurii, ceapa si usturoiul, se toarna vinul intr-o cantitate egala cu cea de ulei si unt.


Sosul se lasa la scazut la foc mic. Trebuie sa ajunga la consistenta oului batut. Cel mai simplu, gustati din el.



Scoateti legumele mai devreme daca se fac inaintea puiului.

Servirea se poate face in doua feluri. Puneti intr-o farfurie o pulpa de pui, legume, struguri, ceapa si usturoi peste care turnati sos. Puteti sa puneti legumele, strugurii, ceapa si usturoi si pulpele taiate cubulete in sos pentru a le reincalzi.