Dificultate: redusa

 

Ingrediente:

Aluat:

- 150 gr zahar
- Doua oua
- 50 g unt
- Doua linguri de miere
- 4 linguri de lapte
- O lingurita de bicarbonat


- 500 ml lapte rece
- 3-4 linguri de gris
- 200 gr zahar
- 200 gr unt sau margarina

Alte ingrediente:
- Crema de ciocolata (Finetti)
- Gem


Modalitate de preparare:


Aluat:
Se incalzeste 5 minute laptele, apoi se amesteca cu ouale si bicarbonatul. Se adauga untul topit si mierea. Se lasa la racit. Apoi adaugam si faina pentru un aluat potrivit. Se imparte aluatul in patru si se coc patru foi pe fundul tavii.

Crema:
Se fierb laptele, grisul si zaharul. Apoi se amesteca cu untul sau margarina.

Se pune o foaie, se adauga crema, o foaie noua, gem, foaie, crema. Deasupra se adauga Finetti.

Pofta buna!