O prajitura delicioasa ce poate fi realizata si de incepatori!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

- 150 gr zahar
- Doua oua
- 50 g unt
- Doua linguri de miere
- 4 linguri de lapte
- O lingurita de bicarbonat

Crema:
- 500 ml lapte rece
- 3-4 linguri de gris
- 200 gr zahar
- 200 gr unt sau margarina

Alte ingrediente:
- Crema de ciocolata (Finetti)
- Gem

Modalitate de preparare:

Aluat:
Se incalzeste 5 minute laptele, apoi se amesteca cu ouale si bicarbonatul. Se adauga untul topit si mierea. Se lasa la racit. Apoi adaugam si faina pentru un aluat potrivit. Se imparte aluatul in patru si se coc patru foi pe fundul tavii.

Crema:
Se fierb laptele, grisul si zaharul. Apoi se amesteca cu untul sau margarina.

Se pune o foaie, se adauga crema, o foaie noua, gem, foaie, crema. Deasupra se adauga Finetti.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura Lili.