O reteta clasica deosebit de savuroasa!

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 3 galbenusuri,
  • 250 ml lapte,
  • 200g zahar,
  • 1 l frisca lichida,
  • 2 plicuri crema de prajituri,
  • 2 plicuri gelatina

Mod de preparare:
Se bate galbenusul cu zahar si mirodenii dupa care se adauga laptele. Se pune totul la fiert pana se coaguleaza oul si se lasa la rece. Se pune gelatina la muiat in lapte (suc,apa) si se lasa 10 minute. Se adauga peste compozitia care s-a racit frisca dupa ce a fost batuta bine se amesteca cu plicurile de crema pentru prajituri care pot fi de acelasi fel sau diferite. Se ia o tava de cozonac care se imbraca in folie de aluminiu (tipla) sau pur si simplu treceti tava printr-un jet de apa. Se pune compozitia in tava si se da la rece 4 ore. la aceasta compozitie ies 2 tavi. Se orneaza cu frisca si fructe. Multumesc pe aceasta cale unei prietene turcoaice din constanta care mi-a oferit aceasta reteta si nu numai. Poze promit sa fac la urmatorul tort si va spun sincer ca fac in fiecare saptamana si nu ne mai saturam!!!!


O reteta propusa de: lacramioara istratoae (lilu)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri